Kaarten & mini’s

 

Ben jij op zoek naar een leuk cadeautje voor jezelf of voor iemand anders of wil je iemand iets toewensen via een ansichtkaart? Dat kan!
Ik bied ook een rijke variatie aan kleine schilderijen/ansichtkaarten & wenskaartjes aan.
Voor al mijn kaarten en mini’s kun je mij even een berichtje sturen/bellen of een mail met je vraag of bestelling. Ik zal je vraag dan zo snel mogelijk beantwoorden en/of je bestelling naar je toezenden per post.

Mini’s

Links ziet u een filmpje van alle mini schilderijen die op dit moment beschikbaar zijn. 
Hierin worden verschillende afmetingen en diktes gebruikt. Uiteraard is ieder mini schilderij voorzien van hoogwaardige kwaliteit schilderdoek en verf met rijke pigmenten voor een mooie kwaliteit. Ook zijn ze neer te zetten in een super leuk en uniek eiken houten standaard (klein of groot) waardoor ze ook mooi als woonaccessoire in een kast/toilet/dressoir of andere setting tot zijn recht komen.

 

Prijs:
Schilderij mini €17,50
Schilderij middel: €35,-
Eiken standaard klein: € 2,50
Eiken standaard groot: € 5,-

Ansichtkaarten

Links onderin ziet u een greep uit de ansichtkaarten en de diversen kleuren die op dit moment beschikbaar zijn. Iedere kaart wordt uiteraard handgemaakt  op hoogwaardig acrylpapier met acrylverf van hoge kwaliteit. Ieder kaartje is uniek in zijn soort/kleur en eventueel ook neer te zetten als een schilderijtje op zich in zo’n leuke houten standaard.
De afmeting van de kaarten zijn 10,5 x 14,8 cm.

Er zijn twee verschillende stijlen verkrijgbaar in de kaartjes:
– kaartjes zonder textuur, prachtige kleurschakeringen en gedetailleerde afwerking.
– kaartjes met textuur (zoals ik ook veel gebruik in mijn schilderijen) met vloeiende overlopen
en unieke uitstraling.

Prijs:
1 voor € 2,95
4 voor € 10,-

Wenskaarten

De wenskaarten zijn eigenlijk de kleine zusjes/broertjes van de ansichtkaarten. Het zijn kleine kaarten van ongeveer 7 x 7 cm en super leuk voor een kort berichtje. Denk bijvoorbeeld aan een kaartje bij een mooie boeket of om in te lijsten en neer te zetten.

Prijs:
1 voor € 1,50
4 voor € 5,-