Samen kunst beleven

Naast het maken van mijn eigen schilderijen is er sinds kort iets nieuws ontstaan bij
Art by JOON: ‘samen kunst beleven’. 

Lijkt het jou leuk om zelf de handen eens uit de mouwen te steken en je eigen schilderij te maken? Of vind je het gewoon fijn om even een moment van rust te hebben en helemaal in je eigen wereld te stappen? Dat kan vanaf nu.

‘Samen kunst beleven’ is de schilderles waar niks moet en alles mag. Een moment in de week om alles even op het doek te gooien, onder het genot van goed gezelschap, mooie producten en een kopje koffie/thee.

IMG_7611

Proces en tijdlijn

Ik geloof dat iedereen abstract kan schilderen, het is een expressieve vorm van creatieve vrijheid en die wil ik graag met andere mensen delen. Om ze zelf te laten ervaren wat ik  ervaar tijdens het schilderen. Je zult nog versteld staan van wat je eigenlijk allemaal kan.

Zodra je met mij contact opneemt om deel te nemen aan de schilder lessen nemen we eerst even door waar je eigen wensen liggen en op welk formaat doek je wilt gaan werken.
Uiteraard zijn de producten waar je mee/op werkt allemaal van kunstenaarskwaliteit.

Je kunt zelf bepalen hoe vaak je wilt komen schilderen. Het gemiddelde schilderij heeft ongeveer 4 – 5 lessen nodig om helemaal af te zijn. Dit is natuurlijk afhankelijk van je wensen en het formaat waar je op werkt.

De lessen hebben een duur van 2 uur en bedragen €25,- per persoon per les. Dit is inclusief alle materialen, verf en een lekker kopje koffie/thee (exclusief het doek zelf).

De groepsgrootte is maximaal 2 personen per les, dus er is veel individuele aandacht.

Lestijden

Maandagochtend:  9.00 – 11.00 uur
Maandagmiddag: 11.30 – 13.30 uur
Dinsdagavond:     19.30 – 21.30 uur

Komt een ander tijdstip/dag/avond jou beter uit? Laat het me weten dan kunnen we altijd even kijk wat past.

0F44DAC8-5862-46ED-838A-FC367F64FC23