Maatwerk

Mijn design gemixt met jou wensen en style. Het is de mogelijkheid voor jou om een doek helemaal naar wens te laten maken.

Misschien is er een doek dat je hebt gezien maar al verkocht/niet meer beschikbaar is of je ziet meerdere doeken en wilt daarin meerdere aspecten laten verwerken in één doek, dan is een doek op maat echt iets voor jou.

Ik geniet er van om met mensen samen te werken en samen tot een prachtig uniek exemplaar te komen wat jou interieur helemaal tot leven zal wekken.

Proces en tijdlijn

Er zal eerst een afspraak gemaakt worden om alle wensen te bespreken. Denk hierbij aan het formaat van het doek, het kleuren pallet, textuur. Samen komen we dan tot een grof ontwerp van het doek.

Wellicht vind je het prettig om eerst enkele doeken even live te bekijken zodat je een beter beeld krijgt van afmetingen/texturen en kleuren. ik kan deze doeken dan meenemen naar onze afspraak (mits nog in mijn atelier aanwezig).

Zodra we een ontwerp hebben gemaakt en de prijs besproken is, zal ik alles nog even op een rij zetten en dit via e-mail aan je bevestigen. En dan kan het werk beginnen!

Het proces neemt ongeveer 4 – 6 weken in beslag en ik houd je op de hoogte van het proces door foto’s en filmpjes te sturen. Zo kun je tussentijds feedback geven over het doek en dit kan ik dan mooi verwerken.

Betaling en levering

De betaling zal in twee termijnen plaats vinden. De eerste 50% van de totaalprijs dient vooraf betaald te zijn om zo je kunstwerk zeker te stellen.
De andere 50% dient betaald te worden zodra het kunstwerk geleverd/opgehaald wordt.

Woon je in Nederland of België dan bied ik ook de service aan om het doek bij je thuis of op locatie te brengen. Dit zit dan bij de prijs inbegrepen.
Ik vind dit altijd erg leuk om te doen, zo kunnen we allemaal het eindresultaat zien in de ruimte waarin het kunstwerk bedoeld is.

Afhankelijk van de grootte van het doek is het ook mogelijk om het doek naar je toe te sturen per post. Deze kosten worden dan mee berekend in de totaalprijs.

Kom je het doek liever ophalen? Uiteraard is dat ook geen enkel probleem. Je bent van harte welkom in Cothen om uw doek op te komen halen.